THE ATKINS HOUSE

Nestled in the leafy streets of Kew, the Atkins house presents as modern addition to its well established neighbours. This new residence replaces an existing semi-detached house on the site with a new two storey 4 bedroom family home, while retaining its party wall with the northern neighbour.

 

The design of the Atkins house was driven by the desire to create a modern family oriented house while blending seamlessly with its surrounding neighbourhood. The open gable design has been used to connect a traditional architectural form with modern detail, blending a natural palette of brick, stained timber and steel.

Project

The Atkins House

 

Size

300 sqm

 

Location

Kew,

Australia.

 

Status

Documentation

+61 3 9533 2582

info@cerastribley.com

Designed by Studio Hortenzia.

© CERA STRIBLEY 2017

X

THE ATKINS HOUSE

+61 3 9533 2582

info@cerastribley.com

© CERA STRIBLEY 2017