THE BOULEVARD

Sited in the leafy streets of Balwyn, our 2 story extension to this heritage listed home is designed to complement the existing building, while giving the residents all the luxury of a new modern design.

 

The extension, sits at the rear of the block, with the only visible element from the street being the matte black garage. From there bluestone cladding has been used externally to match the heritage buildings solidness,  and complement the existing colours. The extension then opens up entirely at the rear with double height glazing, to let in north light and views across the suburb.

 

From the initial design phase an emphasis has been placed on the transition from the entry hallway, down to the double height entertainment area. The transition is punctuated with details that clearly define the transition from heritage to modern, capturing the elegance each period of architecture has to offer.

 

This project has planning approval and is currently in documentation.

Project

The Boulevard

 

Size

350 sqm

 

Location

Balwyn,

Australia.

 

Status

Documentation

+61 3 9533 2582

info@cerastribley.com

Designed by Studio Hortenzia.

© CERA STRIBLEY 2017

X

THE BOULEVARD

+61 3 9533 2582

info@cerastribley.com

© CERA STRIBLEY 2017